Project

Baggeren Binnenbedijkte Maas

Baggeren Binnenbedijkte Maas in opdracht van Waterschap Hollandse Delta

Baggeren zorgt voor een betere doorstroming, betere waterkwaliteit en minder stankoverlast.

Hydraulisch baggeren

We baggeren met een cutterzuiger en een drijvende leiding. We baggeren vijftig meter breed en drie meter diep. Totaal zullen we zo’n 176.000 m3 hydraulisch baggeren.

Zandwinput

De bagger die uit de oude afgesloten rivierarm, zo’n 7,5 kilometer lang en 50 tot 400 meter breed, tot een meter diep moet worden weggehaald, behoort tot een klasse die vrij mag worden toegepast. De bagger is dus kwalitatief goed genoeg bevonden, waardoor deze gestort kan worden in een voormalige zandwinput in de Binnenbedijkte Maas zelf. Dus geen vrachtwagens vol slib over de weg of in depots. Hierdoor is er minimale belasting voor het milieu.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar C.Schilder@jpschilder.nl. Lees hieronder de eerste nieuwsbrief:

Meer projecten

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..