ONS TEAM

Ons hechte team bestaat uit circa 35 enthousiaste en betrokken collega’s. Iedereen kent elkaar, zijn de lijnen kort en kunnen we door de fijne samenwerking de mooiste projecten realiseren.

Team

Ons team van vakkundige en gecertificeerde collega’s heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Onze directie: Johan Schilder en Sjoerd Schilder

Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop

Aan de hand van door ons behaalde VCA** en ISO-14001 certificeringen worden deze belangrijke zaken regelmatig getoetst.

Maandelijks geven wij via toolboxen informatie aan onze collega’s. Via werkplekinspecties controleren wij of materieel en materiaal veilig en verantwoord de werkzaamheden uitvoert.

EEN STUKJE HISTORIE

Het familiebedrijf J.P. Schilder, bagger-, hei- en grondwerken is eind jaren ’50 opgericht door J.P. Schilder. Inmiddels staat de derde generatie Schilder aan het roer.

HOE HET IS BEGONNEN

WERKEN BIJ J.P. SCHILDER

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen en ervaren machinisten. Ben jij enthousiast, gedreven en niet bang om je handen flink uit de mouwen te steken?

WAAROM BIJ ONS WERKEN?

MATERIEEL

Ons machinepark wordt continu uitgebreid en gemoderniseerd. Onze interne technische dienst verzorgt het onderhoud in de werkplaats en op projectlocaties.

KLAAR VOOR IEDER PROJECT

J.P. Schilder B.V. beschikt over alle benodigde certificeringen.

Door op de logo's te klikken kunt u de betreffende downloaden.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..