OVER ONS

Onze ambitie is om, naast een duurzaam bedrijf ook een goede en sociale werkgever te zijn, waarbij iedereen kansen krijgt. Onze organisatie bestaat nu meer dan 60 jaar en heeft altijd volop kansen geboden aan iedereen die zich sterk wil maken in bagger-en grondwerkzaamheden.

Over ons

Wij staan voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de efficiënte afvalstoffenverwerking en onze innovatieve aanpak zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken. J.P. Schilder heeft zich bewezen als betrouwbare partner voor uw bagger-, hei- en grondwerken.

CERTIFICATEN

Om onze bedrijfsprocessen te borgen én tegemoet te komen aan uw wensen en eisen, is J.P. Schilder BV gecertificeerd conform de ISO 9001, ISO 14001, VCA ** en de BRL SIKB 7000  (Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in waterbodem).

ALLE CERTIFICATEN OP EEN RIJ

DUURZAME TECHNIEKEN

Mens en milieu staan bij ons centraal. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken als droge stof meting, het gebruik van Geotube® en de inzet van geavanceerd materieel. Ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en milieu volgen we op de voet en voeren we waar mogelijk door in onze bedrijfsvoering.

ONZE DUURZAME AMBITIES

WERKEN BIJ J.P. SCHILDER

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen en ervaren machinisten. Ben jij enthousiast, gedreven en niet bang om je handen flink uit de mouwen te steken?

WAAROM BIJ ONS WERKEN?

Innovative dredgers

Meer over ons te weten komen?

Noorddijkerweg 66-B 1645 VG Ursem

072-5021964

mailto:info@jpschilder.nl

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..