Een stukje historie

Hoe het is begonnen.

Een bloeiend familiebedrijf

Sinds 1961 is J.P. Schilder bv actief in bagger-, hei- en grondwerken. Inmiddels staat de derde generatie Schilder aan het roer. Dankzij onze innovatieve benadering en de creatieve aanpak is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende en veelzijdige speler op het gebied van werkzaamheden op en aan het water en staat bekend als één van de grootste onder de kleinschalige baggeraars in Europa.

Heiwerken naar Heicombinatie SPS

Sinds 2012 zijn de heiwerkzaamheden van J.P. Schilder overgegaan naar Heicombinatie SPS in Grootschermer.
J.P. Schilder BV heeft een goede relatie (SPS deelt de directie met J.P. Schilder BV) met SPS. Zij beschikken over een compleet team met veel capaciteit en ervaring die de heiwerkzaamheden voor u kan uitvoeren. Van kleinschalig heiwerk met een moeilijke bereikbaarheid tot de grote heiwerken. Vol enthousiasme staan zij voor u klaar.

Voor informatie verwijzen wij u graag naar www.heicombinatiesps.nl

Innovative dredgers

Meer over ons te weten komen?

Noorddijkerweg 66-B 1645 VG Ursem

072-5021964

mailto:info@jpschilder.nl

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..