KOM BIJ ONS WERKEN

Ons hechte team bestaat uit circa 35 enthousiaste en betrokken collega’s. Iedereen kent elkaar, zijn de lijnen kort en kunnen we door de fijne samenwerking de mooiste projecten realiseren.

JP Schilder BV is een bedrijf dat al 60 jaar gespecialiseerd is in bagger- hei- en grondwerken. Wij hebben een grote diversiteit aan materieel en materiaal dat voor een belangrijk deel in de eigen werkplaats wordt onderhouden. Ons team bestaat uit circa 35 enthousiaste mensen die met plezier hun vak uitoefenen.

Vacatures

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij per direct op zoek naar een:

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om (praktijk)kennis over te dragen. Als erkend leerbedrijf zijn wij blij dat wij een schakel vormen tussen onderwijs en het bedrijfsleven.
Wij zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

  • Uitvoerder bouw/ infra
  • Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen
  • Allround constructiewerker

J.P. Schilder B.V. beschikt over alle benodigde certificeringen.

Door op de logo's te klikken kunt u de betreffende downloaden.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..