KOM BIJ ONS WERKEN

Ons hechte team bestaat uit circa 35 enthousiaste en betrokken collega’s. Iedereen kent elkaar, de lijnen zijn kort en door de fijne samenwerking kunnen wij de mooiste projecten realiseren.

JP Schilder BV is een bedrijf dat al 60 jaar gespecialiseerd is in bagger- hei- en grondwerken. Wij hebben een grote diversiteit aan materieel en materiaal dat voor een belangrijk deel in de eigen werkplaats wordt onderhouden. Ons team bestaat uit circa 35 enthousiaste mensen die met plezier hun vak uitoefenen.

Vacatures

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij per direct op zoek naar een:

Werken bij
Monteur / assistent chef werkplaats

Monteur / assistent chef werkplaats

Jij ondersteunt onze chef werkplaats in zijn verantwoordelijkheden en taken. Je hebt een leidinggevende rol in de werkplaats en je denkt actief en creatief mee in het verbeteren en innoveren van bestaand en nieuw materieel. Dit betreft ook het oplossen van storingen van materieel op de projecten.
Tevens ben je, samen met het team in de werkplaats, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van materieel en materiaal.

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om (praktijk)kennis over te dragen. Als erkend leerbedrijf zijn wij blij dat wij een schakel vormen tussen onderwijs en het bedrijfsleven.
Wij zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

  • Uitvoerder bouw/ infra
  • Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen
  • Allround constructiewerker

J.P. Schilder B.V. beschikt over alle benodigde certificeringen.

Door op de logo's te klikken kunt u de betreffende downloaden.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..