Vacature

werkvoorbereider/ calculator

 

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij per direct op zoek naar een

Werkvoorbereider/calculator

 

Over de functie:

Als calculator maak je kostprijscalculaties voor RAW-bestekken, maar je houdt je ook bezig met geïntegreerde contracten( UAV-gc) Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers en je ziet kansen om tot een concurrerende prijs te komen. Daarnaast heb je een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak, V&G plannen, etc.

Als we een project aannemen verzorgt de werkvoorbereider projectgebonden kwaliteitsplannen, is betrokken bij de inkoop en KLIC-meldingen. Je bent een belangrijke en enthousiaste schakel in het team. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband de gevraagde werkzaamheden goed uitvoeren. Onze projecten zijn zowel in grootte als in aard zeer divers.

Onze functie eisen:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Enige ervaring in de “natte aannemerij” is een pré. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, zelfstandigheid en flexibiliteit. Je bent commercieel en bezit technisch inzicht. Kennis van RAW en UAV is een pré. Je bent in het bezit van VCA en een rijbewijs B.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie bij een succesvol bedrijf, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaande en wil je spoedig deze uitdagende functie aangaan stuur dan snel jouw cv en motivatie aan:
J.P. Schilder BV t.a.v. Evert Blauw. 
Per mail: e.blauw@jpschilder.nl

Of per post aan:
J.P. Schilder BV
T.a.v. Evert Blauw
Noorddijkerweg 66B
1645 VG Ursem

 

Bekijk ook eens onze andere vacatures
Werken bij
Monteur / assistent chef werkplaats

Monteur / assistent chef werkplaats

Jij ondersteunt onze chef werkplaats in zijn verantwoordelijkheden en taken. Je hebt een leidinggevende rol in de werkplaats en je denkt actief en creatief mee in het verbeteren en innoveren van bestaand en nieuw materieel. Dit betreft ook het oplossen van storingen van materieel op de projecten.
Tevens ben je, samen met het team in de werkplaats, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van materieel en materiaal.

Werken bij
Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de technische en uitvoerende begeleiding van je “eigen” project(en). Je begeleidt en instrueert het uitvoerend personeel en onderaannemers, je informeert de opdrachtgevers, beheerders en bevoegd gezag en weet de wensen van deze goed in kaart te brengen.

Werken bij
Kraanmachinist

Kraanmachinist

Als kraanmachinist wordt je ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens voer je klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..