Vacature

Monteur / assistent chef werkplaats

JP Schilder BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bagger- hei- en grondwerken.
Wij hebben een grote diversiteit aan materieel en materiaal dat voor een belangrijk deel door de eigen werkplaats wordt onderhouden.
Ons team bestaat uit circa 35 enthousiaste mensen die met plezier hun vak uitoefenen. Ons bedrijf innoveert, vernieuwt en groeit en daarom zijn wij per direct op zoek naar een

Monteur / assistent chef werkplaats

Over de functie:

Je bent een goede combinatie van monteur en constructie bankwerker. Techniek zit in je vingers en is je passie. Je hebt kennis van motoren, hydrauliek, mechanica en elektrotechniek, of je bent bereid om je kennis hierin te vergroten.
Jij ondersteunt onze chef werkplaats in zijn verantwoordelijkheden en taken. Je hebt een leidinggevende rol in de werkplaats en je denkt actief en creatief mee in het verbeteren en innoveren van bestaand en nieuw materieel. Dit betreft ook het oplossen van storingen van materieel op de projecten.
Tevens ben je, samen met het team in de werkplaats, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van materieel en materiaal. Dit vereist ook de nodige administratieve handelingen.

 

Onze functie eisen:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in de techniek.
Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, zelfstandigheid, flexibiliteit en je kunt mensen aansturen en motiveren. Je bent thuis in Word, Excel en Outlook. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en rijbewijs BE is een pré.

Wat wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie bij een succesvol bedrijf, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt ruimte om een eigen invulling te geven aan deze functie, zelfstandig te werken en mee te denken in de vernieuwing, verbetering en innovatie van onze materieelstukken. Doorgroeien naar chef werkplaats is mogelijk.
Herken je jezelf in bovenstaande en wil je spoedig deze uitdagende functie aangaan stuur dan snel jouw cv en motivatie aan J.P. Schilder bv, t.a.v. Evert Blauw. Per mail: e.blauw@jpschilder.nl
Of per post:
J.P. Schilder BV
T.a.v. Evert Blauw
Noorddijkerweg 66-B
1645 VG Ursem

Bekijk ook eens onze andere vacatures
Werken bij
Werkvoorbereider / calculator

Werkvoorbereider / calculator

Als calculator maak je kostprijscalculaties voor RAW-bestekken, maar je houdt je ook bezig met geïntegreerde contracten( UAV-gc) Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers en je ziet kansen om tot een concurrerende prijs te komen. Daarnaast heb je een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak, V&G plannen, etc.

Werken bij
Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de technische en uitvoerende begeleiding van je “eigen” project(en). Je begeleidt en instrueert het uitvoerend personeel en onderaannemers, je informeert de opdrachtgevers, beheerders en bevoegd gezag en weet de wensen van deze goed in kaart te brengen.

Werken bij
Kraanmachinist

Kraanmachinist

Als kraanmachinist wordt je ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens voer je klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..