Vacature

Machinist cutterzuiger

Baggerbedrijf J.P. Schilder bv uit Ursem baggert door heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Wij zijn op zoek naar baggeraars, ervaren krachten, maar ook jonge mannen met gevoel voor machines die dit vak willen leren. Een vak met veel vrijheid, avontuurlijk en altijd buiten.

Ben jij:

  • Een beetje technisch?
  • Niet bang om vuile handen te krijgen?
  • Een harde werker?
  • Bereid om door de week ‘in de kost’ te gaan?
  • Zelfstandig?

Heb jij:

  • VCA? (of ben je bereid dit certificaat te halen)
  • Een rijbewijs?
  • Ervaring met baggerwerkzaamheden?
  • Zin om dit mooie vak te leren?

 

Ja?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Stuur dan snel jouw cv en motivatie aan J.P. Schilder bv, t.a.v. Evert Blauw. 
Per mail: e.blauw@jpschilder.nl

Of per post aan:
J.P. Schilder BV
T.a.v. Evert Blauw
Noorddijkerweg 66B
1645 VG Ursem

Bekijk ook eens onze andere vacatures
Werken bij
Monteur / assistent chef werkplaats

Monteur / assistent chef werkplaats

Jij ondersteunt onze chef werkplaats in zijn verantwoordelijkheden en taken. Je hebt een leidinggevende rol in de werkplaats en je denkt actief en creatief mee in het verbeteren en innoveren van bestaand en nieuw materieel. Dit betreft ook het oplossen van storingen van materieel op de projecten.
Tevens ben je, samen met het team in de werkplaats, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van materieel en materiaal.

Werken bij
Werkvoorbereider / calculator

Werkvoorbereider / calculator

Als calculator maak je kostprijscalculaties voor RAW-bestekken, maar je houdt je ook bezig met geïntegreerde contracten( UAV-gc) Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers en je ziet kansen om tot een concurrerende prijs te komen. Daarnaast heb je een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak, V&G plannen, etc.

Werken bij
Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de technische en uitvoerende begeleiding van je “eigen” project(en). Je begeleidt en instrueert het uitvoerend personeel en onderaannemers, je informeert de opdrachtgevers, beheerders en bevoegd gezag en weet de wensen van deze goed in kaart te brengen.

Werken bij
Kraanmachinist

Kraanmachinist

Als kraanmachinist wordt je ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens voer je klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..