Vacature

Gedreven uitvoerder

J.P. Schilder B.V. is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de waterbouw; baggeren, grondverzet en oeververdedigingen. Onze projecten zijn meestal in Nederland te vinden, in mindere mate in Duitsland en Frankrijk. De afgelopen decennia wordt er, ook in onze branche, verwacht dat wij steeds duurzamer, milieuvriendelijker en effectiever werken. Een uitdaging die wij met verve zijn aangegaan en mede heeft geresulteerd in aanschaf van modern materieel, innovatieve oplossingen en een overvolle portefeuille. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een

Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Over de functie:

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de technische en uitvoerende begeleiding van je “eigen” project(en). Je begeleidt en instrueert het uitvoerend personeel en onderaannemers, je informeert de opdrachtgevers, beheerders en bevoegd gezag en weet de wensen van deze goed in kaart te brengen.
Je werkt conform de Arbowet, je registreert en zorgt voor de uitvoer van de maandelijkse VGM- inspecties en toolboxmeetingen, naleving PMB-gebruik en naleving van de veiligheidsvoorschriften.

 

Onze functie eisen:

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek, (of vergelijkbaar)
  • Ervaring met nieuwe contractvormen en de UAV-gc systematiek,
  • Kennis van richtlijnen en wet-en regelgeving,
  • Stressbestendigheid en oplossingsgericht,
  • Communicatief vaardig.

 

Wat wij bieden:

  • Werken bij een succesvol en informeel familiebedrijf,
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao Waterbouw,
  • Een goed salaris,
  • Ruimte om zelfstandig te werken, mee te denken en te groeien.

Herken je jezelf in bovenstaande en wil je spoedig deze uitdagende functie aangaan stuur dan snel jouw cv en motivatie aan J.P. Schilder bv, t.a.v. Marianne de Groot. Per mail: mdegroot@jpschilder.nl

Of per post:
J.P. Schilder BV
T.a.v. Marianne de Groot Noorddijkerweg 66B 1645 VG Ursem

Bekijk ook eens onze andere vacatures
Werken bij
Enthousiaste medewerker backoffice

Enthousiaste medewerker backoffice

Medewerker backoffice; ieder bedrijf heeft een ander takenpakket voor deze functie. Ons takenpakket is groot, divers en interessant. Jij vindt het heerlijk om je met van alles te bemoeien en je eigen te maken. Je zorgt voor de dagelijkse gang van zaken, je treedt op als ieders aanspreekpunt en administratieve ondersteuning.

Werken bij
Werkvoorbereider / calculator

Werkvoorbereider / calculator

Als calculator maak je kostprijscalculaties voor RAW-bestekken, maar je houdt je ook bezig met geïntegreerde contracten( UAV-gc) Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers en je ziet kansen om tot een concurrerende prijs te komen. Daarnaast heb je een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak, V&G plannen, etc.

Werken bij
Kraanmachinist

Kraanmachinist

Als kraanmachinist wordt je ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens voer je klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..