Vacature

medewerker secretariaat

J.P. Schilder B.V. is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de waterbouw; baggeren, grondverzet en oeververdedigingen. Onze projecten zijn meestal in Nederland te vinden, in mindere mate in Duitsland en Frankrijk. De afgelopen decennia wordt er, ook in onze branche, verwacht dat wij steeds duurzamer, milieuvriendelijker en effectiever werken. Een uitdaging die wij met verve zijn aangegaan en mede heeft geresulteerd in aanschaf van modern materieel, innovatieve oplossingen en een overvolle portefeuille.

Wij zijn op zoek naar een

enthousiaste medewerker secretariaat

30-40 uur per week

 

Over de functie

Medewerker backoffice; ieder bedrijf heeft een ander takenpakket voor deze functie. Jouw takenpakket bij J.P. Schilder bv is divers en interessant. Jij vindt het heerlijk om je met van alles te bemoeien en je eigen te maken. Je ondersteunt en zorgt voor de dagelijkse gang van zaken, je treedt op als ieders aanspreekpunt en administratieve ondersteuning.

Geen dag is hetzelfde en telkens leer je en ervaar je hoe spannend (enerverend?) baggeren kan zijn. Je ondersteunt administratief bij aanbestedingen en projecten, regelt cursussen en opleidingen voor de mannen in de buitendienst, bemoeit je met personele zaken en nog heel veel meer.

Wij bieden jou de mogelijkheid om flink te groeien in deze functie en jouw verantwoordelijkheden binnen ons team te vergroten. Je bent ondernemend, zelfstandig, regelt en organiseert. Enkele jaren werkervaring in de aannemerij is een troef.

Onze functie eisen

 • Een MBO-4/HBO werk, en-denkniveau,
 • Kennis van ISO 9001 en VCA is een pré,
 • Stressbestendig en oplossingsgericht,
 • Communicatief vaardig,
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift,
 • Kennis van het Microsoft Officepakket.

Wat wij bieden

  • Werken bij een succesvol en informeel familiebedrijf,
  • Een zelfstandige, super leuke en gevarieerde functie,
  • Een goed salaris van minimaal € 2.700 tot € 3.700, bij fulltime dienstverband,
  • Een goede pensioenregeling (cao Waterbouw),
  • Reiskostenvergoeding,
  • Ruimte om zelfstandig te werken, mee te denken en te groeien.

Meer weten of reageren?
Bel 072 5021964 of mail naar mdegroot@jpschilder.nl t.a.v. Evert Blauw

Bekijk ook eens onze andere vacatures
Werken bij
Monteur / assistent chef werkplaats

Monteur / assistent chef werkplaats

Jij ondersteunt onze chef werkplaats in zijn verantwoordelijkheden en taken. Je hebt een leidinggevende rol in de werkplaats en je denkt actief en creatief mee in het verbeteren en innoveren van bestaand en nieuw materieel. Dit betreft ook het oplossen van storingen van materieel op de projecten.
Tevens ben je, samen met het team in de werkplaats, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van materieel en materiaal.

Werken bij
Werkvoorbereider / calculator

Werkvoorbereider / calculator

Als calculator maak je kostprijscalculaties voor RAW-bestekken, maar je houdt je ook bezig met geïntegreerde contracten( UAV-gc) Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers en je ziet kansen om tot een concurrerende prijs te komen. Daarnaast heb je een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak, V&G plannen, etc.

Werken bij
Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Gedreven en enthousiaste uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de technische en uitvoerende begeleiding van je “eigen” project(en). Je begeleidt en instrueert het uitvoerend personeel en onderaannemers, je informeert de opdrachtgevers, beheerders en bevoegd gezag en weet de wensen van deze goed in kaart te brengen.

Werken bij
Kraanmachinist

Kraanmachinist

Als kraanmachinist wordt je ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens voer je klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..