Project

Baggeren Schipholbrug

In opdracht van Consortium Veenix (FCC Construccion) voeren wij baggerwerk uit t.b.v. de verbreding van de Schipholbrug A9 nabij Schiphol Oost als onderdeel van de verbreding A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht SAA. (RWS)


We baggeren letterlijk onder en naast de Schipholbrug (Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder) in verschillende vakken en dieptes zodat na ons de brugverbreding vanaf het water en buiten de snelweg A9 kan worden gerealiseerd. In totaal wordt er ca. 11000m3 bagger ontgraven na vrijgave van NGE (niet gesprongen explosieven).
De baggerspecie wordt door ons kraanschip ontgraven en in onze grotere schepen overgeslagen en afgevoerd.

Uitdaging zijn de werkzaamheden met planning van alle andere participanten en ook de afstemming met scheepvaart derden.

Meer projecten
BaggerwerkenGeotubes
Baggerwerkzaamheden Hennipsloot

Baggerwerkzaamheden Hennipsloot

De Hennipsloot is een vaarverbinding tussen de Rottemeren en de Ringvaart van de Zuidplaspolder in Zevenhuizen. De sloot is op meerdere plekken ondiep, waardoor boten, sloepen en kano’s elkaar lastig kunnen passeren. Daarom, en om de waterkwaliteit te verbeteren, voeren wij hier in opdracht van Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard baggerwerkzaamheden uit.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Het leveren van kwaliteit, zorg voor milieu, en het voeren van een zorgvuldig beleid op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn van essentieel belang.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot-en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, waterbodemsaneringen, aanleggen van damwanden en oeverconstructies en kent diverse creatieve oplossingen voor hergebruik van baggerspecie.

Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken..